Відома "Холостячка" Ксенія Мішіна, українська акторка, яка стала відомою після серіалу "Кріпосна", розповіла, що її батьки знаходяться в окупованому Криму.

Акторка та блогерка народилася в Севастополі. Після анексії Криму 2014 року багато її друзів залишилися жити на півострові. Так само вчинили і батьки акторки. Про це акторка розповіла у подкасті на Youtube.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот з відео
Ксенія Мішина. Фото: скриншот з відео

Дуже велика частина молоді за Україну, але лишається там. У Криму багато українців, які з якихось суб'єктивних причин повинні бути там. Я знаю, що якщо буде референдум, то вони проголосують за Україну, – заявила акторка.

Акторка каже, що на її батьків не тиснуть і месенджери не перевіряють, але деякі друзі, які теж залишилися в Криму, перестраховуються – відразу ж видаляють переписки з нею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Жінка мріє, коли нарешті зможе сісти на потяг або т в літак і спокійно відвідати свою маму.

Крим – це моя рідна земля, вона повинна бути українською. Я хочу нормально їздити до батьків, сісти в потяг чи в літак, заявила Мішина

Нагадаємо, ми писали, що "Холостячка" Ксенія Мішина замкнулася в кімнаті з симпатичним чоловіком, сподіваючись отримати полегшення.

Як повідомляв "Знай.ua" Ксенія Мішина з "Холостячки" потрапила в біду на машині, але вже не сердиться.

Також "Знай.ua" інформував, Ксенія Мішина з "Холостячки" роздяглася до трусиків і "потягалася" з гумкою.