Мандрівник та відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров останнім часом не надто часто тішить публіку свіжими постами. Зараз чоловік допомагає Батьківщині у війні з окупантами, висвітлює події у ролі журналіста та буває у найгарячіших точках.

Дмитро Комаров порадував українців свіжим фото з котиком та корисною інформацією про шоу "Світ навиворіт", яке він веде вже багато років. Чоловік повідомив, що продюсери відгукнулися на запити глядачів і вже створюють новий та унікальний контент про подорожі різними країнами.

Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров
Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров

"Не дивлячись на те, що я зараз перебуваю в Україні. Це новий формат пізнавальних відео для YouTube, які допомагають переключитися від суворої реальності хоча б на 10-15 хвилин, відволіктися, поринути в інше інформаційне поле. Багатьом під час війни це реально важливо", - додав Комаров.

Ведучий запропонував перейти на YouTube канал шоу та подивитися випуски різними мовами - українською, російською, іспанською, англійською, французькою та польською.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Любимо вас і разом з вами думаємо про те, коли ми назавжди покінчимо з ворогом і повернемося до мирного, цікавого, яскравого життя в кращій країні на планеті - Україні", - підбив підсумки Дмитро.

Раніше ми писали про те, що Діма Комаров із "Світу навиворіт" показав результати "перегрупування" окупантів на Харківщині: "Підбиті танки вже не вважаю"

Як повідомляв Знай.ua, "Передайте своїм друзям, сусідам": Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" попередив про небезпеку

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" розповів, як окупанти ховалися від ЗСУ: "Роздягалися до трусів"