Відомий продюсер і виконавець Олексій Потапенко поділився відео в Instagram, розповівши про те, чому "Голос країни" все ж таки повернувся на телеекрани країни.

Чоловік Насті Каменських не з'являвся в Україні з початку повномасштабної війни, але вже кілька тижнів перебуває у рідній країні. Він розповів, що колись був в Ізраїлі, на одному весіллі, в ресторані... а до сусідньої будівлі прилетіла ракета. Чоловік був упевнений, що святковий захід скасують чи хоча б перенесуть. Проте Потап помилився.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap/

"Гартові війною євреї продовжили святкувати вже через кілька годин і я їх запитав, чого ви не скасували, або не перенесли свято і ось що мені відповів батько нареченої: "Вони, наші вороги, цього хочуть, щоб ми зупинилися, щоб життя завмерло, щоб ми боялися, саме тому ми продовжуватимемо святкувати життя". Тоді мене це дуже вразило...", - пише Олексій Потапенко.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap/

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Сьогодні його вражають воїни ЗСУ, медики, волонтери, артисти та прості українці. Бо життя продовжується, процеси не зупиняються, відбудовуються дороги, мости, будинки. Україна не здається. Через це "Голос країни" і повернувся на екрани, щоби ворог не знищив нас морально.

Нагадаємо, Потап виправдав розваги під час війни, згадавши, як поряд з ним прилетіла ракета: "Гартові війною євреї"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап після повернення розцілував усіх українців і наплював на хейтерів, які пускають отруту: "Хтось там в'янув про мене"

Знай.ua писав, Потап разом з Бартом Сімпсоном нагадав про Росію те, що вже знає весь світ: "Це відомий факт"