Тоня Матвієнко розповіла Славі Дьоміну про подружню зраду, та чого ніколи не пробачить Арсену Мірзояну, і це може призвести до розриву стосунків.

Слава Дьомін обожнює розпитувати у зірок інтимні подробиці їхнього приватного життя на своїй програмі "Слава +". Цього разу у гостях у Дьоміна була Антоніна Матвієнко. Слава розпитав у дівчини, що вона думає про чутки про розлучення з Арсеном, та інші цікаві подробиці.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу

На те, що Слава розповідав, що в ЗМІ ходили чутки про розлучення Тоні та Арсена, співачка показала руками "лапки", та підтвердила, що це лише чутки. Тоді Слава запитав, через що Тоня змогла б розійтись з Арсеном. Перше, що дівчина сказала, що це банально зрада. А потім уточнила, що розрив був би можливий, якби пара перестала відчувати потребу один в одному.

"Коли ми один в одному не будемо зацікавлені, коли втратимо інтерес, хтось з нас стане дуже крутим", - уточнила Антоніна.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Слава Дьомін та Антоніна Матвієнко. Фото6 скриншот з Youtube
Слава Дьомін та Антоніна Матвієнко. Фото6 скриншот з Youtube

Тоді Слава запитав, що вона думає про тих чоловіків які зраджують поки дружина вимушено поїхала за кордон з дитиною.

"Коли дружина вимушено була їхати за кордон, і воно себе так, падло поводить, це так жостко. Це зрада не фізична, а зрада духовна, можна сказати. Тут за кордоном є жінки, які не мають чоловіка, і вони за 40 і можуть влаштувати собі життя. А от така як я - нас розлучила війна, мені дуже важко. І я ніби така незалежна, але я себе тут ніяк не бачу. Ми з дитиною і Арсеном тут утрьох. Якби зі мною так себе повів чоловік, я б просто тут померла від розриву серця. Це дуже жостко", - завершила Антоніна.

Також Тоня розповіла, що за сім місяців війни у них не було криз у стосунках. Та уточнила, що це був перший рік, коли вони з Арсеном не посварились.

Як відомо, Арсен Мірзоян служить на фронті, захищаючи Україну від російських почвар.

Нагадаємо, ми писали, що Тоня Матвієнко зізналася, що вони з Арсеном Мірзояном бідують, не маючи грошей на життя.

Як повідомляв "Знай.ua" Арсен Мірзоян розповів про свій шлях від працівника заводу до артиста та сварки з Тонею Матвієнко.

Також "Знай.ua" інформував, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян зізнався, як на власні очі бачив смерті на війні.