Сергій Бабкін неординарний співак, який із початком повномасштабної війни виїхав до Європи разом із дружиною Сніжаною та дітьми.

Саме про жінку зараз і йтиметься, бо вона розповіла, що їхній родині вдалося побувати на Октоберфесті, також зізнавшись, що для неї вважається найціннішим у минулому заході.

Сергій та Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/snezhana_babkina/
Сергій та Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/snezhana_babkina/

"Перед входом у парк стояла молода людина з гітарою, мікрофоном і комбіком. На гітарі висів український прапор. Хлопець так добре співав, ми зупинилися. Навколо нього стояло багато людей, усі уважно слухали. Під час пісні музикант кілька разів глянув у наш бік, погляд став потихеньку змінюватися. Скінчилася пісня. Сергій Бабкін підійшов до нього. І музикант тихо сказав - Та ладно! Як? Цього не може бути!", - пише Сніжана Бабкіна в публікації.

Згодом, за її словами, далі на них чекали тривалі обійми. І саме такі моменти глибоко врізаються в пам'ять, адже життя зіткане з дорогоцінних секунд. На двох знімках — на кольоровому та чорно-білому — жінка постала з великим кренделем у руках.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram
Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram

"Молодці, що підійшли. Я не той хлопець, але дякую", "Як же я заздрю ​​тому хлопцеві", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Сергій Бабкін із "5'nizza" придумав, як викорінити будь-яке непорозуміння між людьми: "Зближує, оновлює"

Як повідомляв "Знай.uа", Сніжана Бабкіна після повернення відверто зізналася, як на ній відбилася війна в Україні: "Мене розмило"

Знай.uа писав, Сергій Бабкін показав, як він куражиться з дружиною в Польщі: "Еліта звалила за кордон"