Популярна українська письменниця Ірена Карпа не дуже часто ділиться із шанувальниками фото та відео в Instagram, проте іноді на неї "нападає".

Періодично це пов'язано з останніми подіями – загроза ядерної війни, псевдореферендуми... зараз вона розповіла, що не пише віршів, але це не стосується пісень, які самі приходять до неї в моменти, коли боляче, неясно, коли нагрібає.

Ірена Карпа, фото: Instagram
Ірена Карпа, фото: Instagram

"Так прийшов "Терен". Присвячений усім закоханим, кого розділила війна. Вони зрозуміють. Тут я залишу вам текст", - зазначила Ірена Карпа.

***

Тримай мене за руку
Ти знаєш
Я ладна сотні миль за це пройти
Нехай ця довбана розлука
Гине, як сивий дим

Тримай мене за руку
Слова
Це все, що дотепер у нас було
Впізнай мене за звуком
Пальців, що кришать скло

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

...

***

А потім вона додала, що закохані кажуть один одному, що люблять до болю. Але згодом вони зустрінуться, перецілують один одного рани і дутимуть на них, як у дитинстві, доки не заживе.

Ірена Карпа, фото: Instagram
Ірена Карпа, фото: Instagram

"Проникливо, пронизливо, чуттєво", "Дуже щемливі слова, Ірене. Нагадує моє знайомство з коханою жінкою", "Ті, хто кажуть, що Карпа творчо не еволюціонує - ті, даруйте, "сліпі/глухі", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, Ірена Карпа знайшла спосіб, як "башити" і не "пробать" життя: "Мене гребе"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірена Карпа написала про відміну російської культури і своє джерело натхнення: "Нікому про це..."

Знай.ua писав, Ірена Карпа "напала" на людей з питаннями, залишивши її без відповіді: "Ідіть нах*й"