Відомий український ресторатор та новий бойфренд співачки Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін розповів про незвичайне хобі, яким займається з дитинства. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Михайло Кацурін розповів, що обожнює "колекціонувати" нові та цікаві слова. Він зізнався, що ще в дитинстві виявляв інтерес до незнайомих термінів, але зараз, коли почав читати українською, його хобі отримало новий виток.

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

"Словниковий привіт. У мене є хоббі - все свідоме життя, при читанні, я виписую і час від часу вчу незнайомі слова. У школі моїми настільними книгами були словники ожегова та іноземних термінів. Тепер я читаю українською і у мого хоббі новий виток - колекціонування українських слів", - розповів новий хлопець Дорофєєвій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Михайло Кацуріна навів кілька прикладів слів, які він відкрив собі зовсім недавно. Шанувальники поділилися тим, як їм вдалося вивчити українську мову та також показали свої приклади цікавих слів.

"Зберігаємо нашу цнотливість", "Угу, український це крутий човен. Роблю те саме, навчаю його. Зазвичай на швидку руку наклейки на стіні розклеюю", "У нас з Вами спільне хобі) я український філолог за освітою, закінчила універ 4 роки тому, а все ще знаходжу слова-перлини, яких не знала досі. Це скарб!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Позитив похвалився творчим проривом, після того, як знайшов гідну заміну Дорофєєвій: "Відкриваю нові фарби".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".