Українська акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 830 тисяч людей.

Ксенія Мішина завжди дуже дбала про своє здоров'я, а з настанням осінніх холодів ще серйозніше взялася за цю справу. Артистка регулярно медитує, займається йогою, а нещодавно ще робила повний чек-ап організму. Таким чином вона надає хороший приклад численним шанувальникам.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Також зірка ходить до професійного масажиста на процедури, нове відео в Insta Stories вона розмістила з його кабінету.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ксенія показала, яким пристосуванням хлопець розтирав її ніжки, від чого вони стали дуже червоними, і назвала їх "БДСМ пристроями". Ймовірно, такі штуки використовують для антицелюлітного масажу, щоб добре розігнати кров по тілу.

"О, бачили? Натерли мені вже, все червоне. О, БДСМ всякі штучки", - сказала Мішина і грайливо засміялася.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Скриншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скриншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Раніше ми писали про те, що екс- "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася болем через батьків: "Залишилися на окупованій території"

Як повідомляв Знай.ua, Ксенія Мішина заговорила про звільнення від думки інших, гніву та невпевненості: "Одна з найбільших перемог"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина замкнулася в кімнаті з симпатичним чоловіком, сподіваючись отримати полегшення: "Зараз буде мене..."