Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських із ноткою ностальгії розповіла про те, що її дуже тішило до війни в Україні. Це танці. Декілька місяців тому вона придбала костюми для занять, проте до цього моменту не наважувалася їх одягти.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

До артистки дійшло усвідомлення, що треба жити тут і зараз.

"А зараз розумію: або зараз, або ніколи! Тому, якщо можливо, потрібно вже зараз робити те, чого завжди хотілося. Тим більше, так приємно, коли є українські бренди, які виробляють якісний продукт та продовжують підтримувати бізнес та економіку", - заявила Каменських.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як зазначила зірка, зараз українські бренди, які набули великої популярності у світі на тлі битви з росією, дуже дбають про дівчат. Роблять все, щоб повернути їх до улюблених занять, розвантажити психіку і закохати в себе знову.

"Тому хоча б іноді я намагаюсь дозволяти приємним моментам повернутись у щоденне життя, бо воно у нас одне і, попри все, повинно продовжуватись: на заздрість ворогам!" - підбила підсумки співачка.

Раніше ми писали про те, що Настю Каменських жорстко "заклювали" через скаргу на відсутність безпеки та комфорту: "Мовчала б вже"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, що коли війна закінчиться, Україна розквітне, не всі погоджуються: "Біда на все життя!"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських заговорила про розбите серце: "Кохання не відібрати"