Відомий український репер, продюсер та чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко побував у гостях у воїнів ЗСУ. Артист поділився враженнями на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Потап та Настя Каменських з перших днів війни підтримували рідну країну та українців, займаючись волонтерством та виступаючи на благодійних концертах. Через місяці вони не зменшують обертів і продовжують робити добрі справи.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

Так, Потап зустрівся з українськими захисниками та виступив перед ними для підняття бойового духу. Артист зізнався, що дуже захоплений тим, що воїни зараз роблять для країни і додав, що співати їм було великою честю.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ми - єдина сила, нація, народ! У нас спільна і така бажана мета - Перемога! Кожен із нас робить для неї все, що в його силах, кожен, як вміє плекає і наближає цей момент! Серед нас є люди, які ризикують найдорожчим - своїм життям! Кожного дня і кожну секунду вони виборюють і відстоюють нашу БАТЬКІВЩИНУ! Це мужні люди, якими ми захоплюємось і якими пишається Увесь Світ! Це наші Воїни! Наші Козаки! Виступати для них - це велика відповідальність і неймовірне задоволення!", – зазначив Потап.

Раніше портал Знай повідомляв, що Потап згадав, як він рвався на фронт і з-за кордону записувався в тероборону: "Зрада..."

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".