Усі свідомі українці як можуть допомагають Україні здобути перемогу у війні, яку оголосила росія на чолі з путіним.

Не стоять осторонь і знаменитості. Наприклад "Прозорий гонщик" з "Ліги сміху" та найнеординарніший учасник реаліті "Пара на мільйон" Марк Куцевашлов працює на благо ЗСУ навіть не гумором, а... своїми ногами.

Марк Куцевалов на Говерлі, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов на Говерлі, фото: markelllooo30

В серпні цього року відомий комік за 18 днів пройшов 850 км. Свій благодійний похід із рідного Чорноморська (Одеська область – прим. ред.) на вершину Говерли він назвав "Швидкий похід". Проєкт вигадав та реалізував, щоб зібрати кошти на швидкі допомоги, які працюватимуть на передовій та допомагатимуть ЗСУ.

За пригодами коміка можна було спостерігати на його сторінці в Instagram та в Telegram-каналі. Спостерігати і, звісно, ​​донатити. Гумористу вдалося зібрати 2,9 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Марк Куцевалов, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов, фото: markelllooo30

""Швидкий похід" завершився купівлею трьох автомобілів швидкої допомоги, – розповідає Марк Куцевалов. – Це три машини марки Mercedes для військових медиків, які допоміг знайти та придбати Фонд Сергія притулку. Вони – для евакуації поранених із зони бойових дій та надання першої медичної допомоги Дві швидкі великі, третя поменше. Насамкінець – сюрприз. Ми знайшли дуже хорошу пропозицію, тому на гроші нам вдалося ще придбати Mitsubishi L200. Це позашляховик. Класика жанру, як кажуть."

Марк Куцевалов, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов, фото: markelllooo30

Нагадаємо, що зірку "Ліги сміху" Марка Куцевалова знайшли на Говерлі, поліз заради грошей.

Раніше ми повідомляли, що пограбував квартиру Зеленського під сміх Потапа і потрапив до лікарні за 5 років: Марка Куцевалова забрала швидка з майданчика.