Багато українських знаменитостей прийняли рішення відкласти свою творчу кар'єру і вирушити захищати свою Батьківщину на фроню Серед таких не лише Фагот із ТНМК, Данієль Салем чи Тарас Тополя. У цих лавах також затесався відомий актор Дмитро Архіпов.

Ще нещодавно красень знімався в серіалах (наприклад "Молода", де виконує головну роль разом із Ольгою Жуковцовою з "Жіночого кварталу), а зараз змушений класти своє життя через "порятунок" путіна.

Дмитро Архіпов, фото Ukrainian Film School
Дмитро Архіпов, фото Ukrainian Film School

"Служба в армії - це зовсім нелегко. Для мене не стільки фізично, скільки морально, - зізнається він. - Рішення вступити до лав ЗСУ далося важко, тому що крім очевидних небезпек, армія - це ще й відсутність свободи, комфорту, рідних людей поряд. Але зваживши все за і проти, все ж таки зрозумів, що треба йти, як кажуть мандалорці – "This is the way"."

Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора
Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Та й на побут актор не скаржиться, адже рішення стати військовим було усвідомлене.

"Цілі легенди чув про армійське харчування, і десь вони мене наздогнали. Кашу, мабуть, після служби не буду їсти довго. У принципі, годують нормально, але або ти їж те, що тобі готують, або сидиш голодний. Тому почав їсти Таке, що на громадянці не дуже люблю, наприклад, рибу або (тільки не бийте) сало, – розповідає він.Іноді ми готуємо собі. На позиції хтось до нас зробив простеньку піч-грубку з глини. Хотілося б, звісно, ​​з'їсти мамині млинці чи шашлик, який готує батько. У цих стравах, на мою думку, їм немає рівних. Побут, загалом, як у поході. Нагрів води з озера на багатті – помився. Спиш у двох комплектах термобілизни, бо вночі буває прохолодно. Перші дощі показали, де у нашому житлі проблеми, довелося посеред ночі працювати лопатами, щоби не затопило. Тому в походи після війни я теж довго не ходитиму."

Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора
Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора

Дивіться серіал "Молода" з Дмитром Архіповим та Олею Жуковцовою з 14 листопада о 19.00 на Новому каналі.

Нагадаємо, що Дмитро Архіпов добровільно віддав життя у ЗСУ: "Не знаю, скільки мені".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Архіпов розповів правду про війну та ЗСУ: "Якось мені випало".