Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Всім відомо, що Наталія Могилевська була дуже близька з Кузьмою Скрябіним, який трагічно загинув в аварії в 2015 році. Артистка з теплотою згадує їхню дружбу та спільну творчість, наприклад, легендарну пісню "Ті мені не даєш", яку вони випустили понад 15 років тому.

Наталія Могилевська і Кузьма "Скрябін", скріншот з youtube
Наталія Могилевська і Кузьма "Скрябін", скріншот з youtube

Зірка зазначила, що до сьогодні їхня робота не втратила актуальності. А ще вона зізналася, що Кузьма житиме в її серці вічно.

"Через стількі років після релізу, ця пісня потрапила до божевільних трендів TikTok цього року.Час циклічний, тільки дорослішаємо і змінюємося ми…Кузьма…назавжди в моєму ❤️ З тобою завжди було так весело", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наталя показала кадри з того самого кліпу, щоб нагадати шанувальникам, як вони запалювали з Кузьмою, а вони у відповідь із особливою любов'ю розхвалили двох легенд.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська показала, з ким жила два тижні у підвалі: "Казусов не сталося"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська отримала несподіваний сюрприз від воїнів ЗСУ і не дотримала емоцій: "Надзвичайно щаслива"

Також портал Знай.ua писав, що Могилевська, Козловський та Pianoбой осяяли світлом бійців навіть у непроглядній темряві, під землею: "Віримо, пишаємося"