Відома українська телеведуча та блогер Маша Єфросініна продемонструвала кулінарний талант та захопила Надю Дорофєєву, а також багатьох шанувальників. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна вирішила трохи розслабити та відволікти шанувальників, показавши моменти із сімейного життя. Вона приготувала синові картопля за маминим рецептом, зафіксувавши процес у коротенькому ролику.

Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube

"Частіше за новини з України я думаю лише про те, як нагодувати свого сина! Він хоче їсти, одразу, як закінчує їсти….
Картопля по-селянськи (за маминим рецептом) - картопля мого дитинства", - підписала ролик ведуча.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Демонстрація кулінарної майстерності Маші Єфросініної не залишилася поза увагою не лише шанувальників, а й зірок. Так, Надя Дорофєєва зазначила, що також хоче скуштувати цю страву, а телеведуча пообіцяла обов'язково пригостити її.

"Хочуууууууууу", "Тобі на смальці зроблю", "я люблю на салі", "Ніколи так тонко не нарізала картопля. Треба спробувати", "Клас. Це ж так смачно. Ви красуня, Дякую Вам", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, подруга Полякової Маша Єфросініна дізналася, що українок бісить найбільше: "Перерахували все".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".