Спортсмен, заслужений майстер спорту України та актор Василь Вірастюк став жертвою шахраїв і попередив шанувальників, щоб вони не повелися на їхні хитрощі. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Василь Вірастюк звернувся до українців та застеріг їх від шахраїв, жертвою яких він став. Зловмисники обрали його "обличчя", щоб проводити свої афери.

Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube
Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube

Так, спортсмен розповів, що в ТікТок з'явилася нібито його сторінка, на якій від його імені оголосили про збір коштів. При цьому весь контент в обліковому записі взятий зі сторінки Вірастюка в instagram. Спортсмен наголосив, що це аферисти, адже він не оголошував цей збір, а що найважливіше – не зареєстрований у ТікТок

"Я не зареєстрований у цій соцмережі, і ніколи не був зареєстрований, збір коштів "від мого" імені, є чиєюсь шахрайською оборудкою та можливістю нажитися за рахунок вас", - розповів спортсмен.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Василь Вірастюк закликав кіберполіцію відреагувати на цей інцидент.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олег Скрипка із групи ВВ "обнадійлив" вразливих українців: "Спокою ніколи не буде, друзі".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".