Зірка "Ліги сміху", а також серіалу "Одного разу під Полтавою" Олександр Теренчук пожартував про вступ до лав ЗСУ відомого політика та радикала Олега Ляшка. Своїм уявленням про його службу він поділився на сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно стало відомо, що скандальний радикал Олег Ляшко склав присягу і вступив до лав Збройних сил України. Як зазначив сам колишній нардеп, для нього це велика честь. У мережі відразу ж почали з'являтися кумедні меми та жарти на тему того, як він захищатиме країну.

Олег Ляшко, фото з Twitter Сергій Наумович
Олег Ляшко, фото з Twitter Сергій Наумович

Так, не втримався від жарту гуморист та актор відомий за роллю дільничного у серіалі "Одного разу під Полтавою" Олександр Теренчук. Він зазначив, що тепер в окупантів є лише один варіант – відступати задки та із закритим ротом.

"Ляшко у ЗСУ - це коли орки відступають задки і із закритим ротом", - пожартував гуморист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Реакція українців не забарилася.

"Поки натренується і війна закінчиться", "Дайте йому вила замість автомата", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чи попередив Зеленський? Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів, як заздалегідь дізнався про війну: "О першій годині ночі дзвонив Кошовому".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв негативний наступ окупантів на Харківщині: "Героїчне перегрупування".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".