Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав колишнього нардепа та радикала Олега Ляшка після його присяги та вступу до лав ЗСУ. Нову пародію він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий має неймовірний талант піднімати настрій, що особливо цінно у такий важкий період, як зараз переживають мільйони українців. Гуморист знімає геніальні пародії на "гарячі" теми, переважно про "перемоги" окупантів.

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

Так, цього разу Юрій Великий вирішив пожартувати про Олега Ляшка, який напередодні склав присягу і вступив до лав ЗСУ. Гуморист приміряв він роль екснардепа і розповів від його імені, як просуваються справи на службі.

"Солдат Ляшко на зв'язку. Я тепер у ЗСУ, нещодавно склав присягу. У нас тут окремий радикальний батальйон. Мене тут усі слухають, поважають. Загалом не так, як було в політиці", - сказав Юрій Великий у ролі Ляшка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Реакція українців була очікуваною.

"Юрій! Ви - неперевершений! Мені Вашому таланту НІ!", "Боже, хіба це можливо бути таким дотепним, винахідливим?! Ось талантища!", "Я не можу зупинитися! А сльози з очей!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, пародист Зеленського Юрій Великий із "Кварталу 95" розповів, як вручають повістки на Росії: "Душевно, по-домашньому".

Також наш портал інформував, донька Юрія Ткача з "Квартал 95" зворушила українців прагненням прекрасного: "Підкоряє всіх".

Крім того, ми писали, гуморист із "Кварталу 95" Юрій Великий розніс лукашенка та путіна і відправив обох на єдиний прийнятний курорт.