Відома українська артистка Надя Дорофєєва вирішила повернутися до будинку, де проживала з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом до війни. Це було дуже складно зробити, адже останній рік багато чого змінив у її житті.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно там дівчина ділиться деякими подробицями свого життя.

Цього разу цей атмосферний чорно-білий знімок був зроблений у їхньому будинку з Володимиром Дантесом, який розташований під Києвом. Вони його придбали ще під час шлюбу, коли усвідомили, що більше не хочуть жити у галасливій квартирі.

Це приміщення, найімовірніше, принесе для артистки величезну кількість болючих спогадів, і усвідомлення того, що раніше ніколи не буде.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

По-перше, всі ті події, які вони пережили з колишнім чоловіком вдома, а також початок війни, яку артистка зустріла саме там.

"Я залишала свій будинок з двома старими світшотами, спортивними штанами, курткою та кросівками, які ненавиджу. Як я тоді думала, на два тижні" - йдеться у повідомленні під постом.

Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої
Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої

Виявилося, що війна це тривалий процес, і в Європі Наді довелося пробути близько півроку, поки все не вляжеться, і в Києві буде безпечніше.

Кілька місяців тому дівчина повернулася до України, і мешкає тепер зі своїм новим обранцем Михайлом Кацуріним. Найімовірніше, вони взяли собі окреме житло, адже до всіх подій вони були сусідами, і навіть дружили сім'ями. Але у житті так буває.

"Коли вперше зайшла до будинку, гладила стіни... як у кіно. Хвилювалася, нудьгувала, дякувала... за все, що тут було" - продовжує Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Є ймовірність, що артистка навіть зняла там свій новий кліп, який вийде вже 11 жовтня. Якщо це справді так, то робота чіпатиме кожного до мурашок.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва поділилася яскравими спогадами заради українців .

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва нагадала, чому постійно потрапляє у тіньовий бан.

Також Надя Дорофєєва допомогла молодим артистам "протоптати" шлях до слави.