Маша Єфросиніна та Оля Полякова вкотре зібралися на свій дівич-вечір перед камерами, щоб обговорити важливі теми. Цього разу вони наголосили, що їхніми розмовами цікавляться не лише жінки, а й чоловіки.

Темою випуску "Дорослі дівчатка" стала " Що люди скажуть? Стереотипи, шаблони, похвала та критика" .

Маша Єфросиніна з'явилася на телебаченні досить давно. Вона з юного віку стала зіркою Нового каналу та вела ранкову передачу "Підьєм" з Юрієм Горбуновим. І саме тоді сталася ситуація, яка кардинально змінила Машу.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

"Ми вже стали популярними і мені кажуть, що зі мною хочуть зробити перше інтерв'ю. 2000 рік, газета "Сегодня"... Є щось крутіше? Інтерв'ю брала Наталя Влащенко. Я одягаю все найкраще одразу, на мокрих похвах їду до ресторану на Подолі...",- так почалась розповідь телеведучої.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Маша тоді вважала Наталію Влащенко гуру журналістики, адже вона ще й була головною редакторкою газети.

"Я сідаю з тремтячими колінами і затиснутою дупою навпроти неї, вона включає мікрофон і дивлячись на мене ставить перші питання: "Марія скажіть, як це в кадрі бути такою дурепою?" і я це пам'ятаю досі".

Після цих слів Оля Полякова змогла лише розкрити рота та негативно мотати головою.

Єфросиніна вже не пам'ятає, як вона відповіла, вона запам'ятала лише питання та пронизливий погляд журналістки. Але це питання сильно зачепило її, вона потім десяток років ретельно готувалася до будь-якої передачі, вивчала безліч інформації, щоб не виглядати дурною.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна висловила щирі побажання "бункерному чмошнику".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова показала, куди має полизати собака, щоб одразу помолодшати.