11 сезон романтичного шоу "Холостяк" порадував українців своєю відвертістю та очевидним фіналом.

Михайло Заливако обрав не улюбленицю публіки – Юлю "Зайку", а Ганну Богдан. У підсумку їхні стосунки тривали лише рік, а незабаром усі погляди будуть прикуті до Алекса Топольського у 12 сезоні.

Михайло Заливако. Фото: instagram.com/holostyachka__stb/
Михайло Заливако. Фото: instagram.com/holostyachka__stb/

А ось поки що Михайло Заливако продовжує викладати різні публікації в Instagram. Наразі з'явилося відео з матами.

"Короче, щоб ви зрозуміли - це розмір тирамісу. А це розмір чашки еспресо. мат вибачте", - заявив він, сидячи за столом з іноземцями.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories
Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories

Згодом Михайло Заливако несподівано показав Ганну Богдан. Не поряд, лише на фотографії. І розповів про відчуття під час польоту літаком.

"Найбільшим пасажирським літаком у світі як за розмірами, так і за ваговими характеристиками є двопалубний Airbus A380. Він здатний вмістити до 853 пасажирів залежно від комплектації. Його довжина становить 73 метри, розмах крил цілих 79 метрів. , а висота - 24 метри. До речі, це висота дев'ятиповерхового будинку", - пише Михайло.

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако опинився в Польщі, розважаючись уже без Ганни Богдан: "Коротко про поїздку"

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Холостяка" Ганна Богдан зачарувала неймовірно красивими кадрами у стильному образі: "Дуже круто"

Знай.ua писав, ексобраниця Михайла Заливака з "Холостяка" Ганна Богдан привітала колишнього особисто: "Вже с*січку смокче"