Маша Єфросініна показала, з якою усмішкою зустріла ранок суботи

Маша Єфросініна, почесний посол ООН, телеведуча та суддя "Ліги сміху" поділилася чудовою ранковою фотографією, яку зробила просто в ліжку. На своїй сторінці в Instagram Маша розмістила фото без макіяжу, в нижній білизні, зі скуйовдженим після ночі волоссям.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

"Коли прокинулася, а… Крим🔥Ський", - написала жінка, натякаючи на те, що декілька секцій мосту просто згоріли у вогні.

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях відрефлексували на Машину фотографію та новину, прокоментувавши бадьорими вигуками та підтримкою.

"Які гарні новини з ранку! Навіть кава пахне димом, морем та швидкою перемогою України", "Нехай всі ранки будуть з такими добрими новинами!", "Сьогодні у всіх гарний настрій", "А Харків сьогодні під ракетним обстрілами знов", "Курите де не попало, Слава Україні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Коментарі. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросініна похвалилася кулінарним талантом і змусила Надю Дорофєєву підбирати слинки: "Люблю на салі".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросініна висловила щирі побажання "бункерному чмошнику": "Самотнє посміховисько — мертве посміховисько".

Також "Знай.ua" інформував, що Маша Єфросиніна згадала країни СРСР і "розмазала" росію по стінці: "Хворий, маніакально-параноїдальний".