Почесний посол ООН та легендарна українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася важливою публікацією у соціальній мережі. Вона висловила свою думку щодо росії та відкрила чимало цікавих фактів.

Дану Публікацію Маша Єфросиніна оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«Багато років я вивчаю «портрет» аб‘юзера у стосунках .. Я почула та побачила тисячи історій жінок про те, як партнери іх знецінюють, брешуть, висміюють, руйнують самооцінку, контролюють, зверхньо ставляться, принижують та ані в що не ставлять..», - звернулась до публіки українська телеведуча.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

На цьому Маша не закінчила свою думку і продовжила такими словами: «Є ще типова риса аб’юзера - коли його посилаєш, кидаєш та не хочеш мати з ним справу, він так просто не відступає - він продовжує випивати з своєї , як йому здається, власності, всі соки- він включає настільки руйнівну тактику, щоб зламати свою жертву, що в нього це стає нав‘язливою ідеєю..І раптом я зрозуміла, що росія веде себе по відношенню до України як хворий, маніакально-параноїдальний аб‘юзер, що набрав вже світового масштабу конченості!»

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім цього, українська знаменитість вирішила повідомити про те, що на території Росії вже давно було скасовано закон про «Домашнє насильство».

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

«Доречі, в росіі закон про притягання кривдника до відповідальності за домашнє насильство, було скасовано кілька років тому… Мовляв, немає в цій країні кривдників…», - закінчила телеведуча.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Маша Єфросиніна дізналася, що українок бісить найбільше.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала тих, хто нарівні з путіним відповідає за геноцид українців.