Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" та учасник шоу "Танці зі зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати аудиторію різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч людей

Костянтин Бочаров у новому пості нагадав шанувальникам про свою творчу роботу "Вітрила", випущену у 2019 році. У ній він розкрив одну просту істину - кожна людина, незалежно від гендера, кольору шкіри та інших особливостей, заслуговує на кохання.

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

"Саме в цей день, 2 роки тому, світ побачив кліп у стилі театрального перфомансу на пісню "Вітрила" і одразу знайшов відгук у серцях людей", - зазначив співак.

У зворушливому кліпі знімалися різні типи людей - альбінос, дівчина з об'ємними формами та східною зовнішності, мила жінка у поважному віці і навіть травесті-діва Монро. Сам Melovin, як представник ЛГБТ-спільноти, також взяв участь у зйомках.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Кліп, який демонструє різні типи людей, з різним внутрішнім та зовнішнім світом, але з однаковим бажанням відчувати кохання. "Любов може називатися коханням лише тоді, коли воно без застарілого вітру минулого", - написав артист.

Також Бочаров підкреслив, якою успішною видалася ця пісня. Вона зібрала багато прослуховувань, стала саундреком до серіалу, звучала на радіо тощо.

Раніше ми писали про те, що Melovin розповів про свої інтимні покупки в магазині для дорослих через мовну співробітницю: "Хочемо якось розслабитися"

Як повідомляв Знай.ua, Mеlovin зізнався, що розчаруванням "століття" для нього стали друзі з росії: "У День Перемоги нажеруся в мотлох"

Також портал Знай.ua писав, що Mеlovin зізнався, що з дитинства мріяв бути "за кадром", але не на сцені: "Я цим горів"