Популярний український гуморист Ігор Ласточкін, який брав участь у "Лізі Сміху" та "Розсміши коміка", вперше розповів про непрості стосунки з рідними людьми з росії.

Ігор Ласточкін в інтерв'ю Аліні Доротюк зізнався, що повністю обмежив спілкування з членами сім'ї, які мешкають у країні-терористці. Брат просто використовує його з корисливою метою, адже сам у житті нічого не домігся, а батько довгий час був залежним.

Ласточкін і Доротюк, кадр з інтерв'ю
Ласточкін і Доротюк, кадр з інтерв'ю

"Він дзвонить тільки зайняти грошей. Він неуспішний чоловік, тому що ледар. Це було ще з дитинства, днями міг лежати перед телевізором і нічого не робити", - заявив Ігор.

Ласточкін підкреслив, що у нього не найкраща сімейна ситуація. З батьком справа ще гірша - він давно пристрастився до алкоголю і Ігор усіма силами намагався витягнути чоловіка з цієї ями.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Я його лікував від алкозалежності. Це було дуже дорого, я на це витрачав багато грошей. Я з дитинства мріяв, щоб він кинув пити, але я виріс у такій родині і змирився з цим", - зізнався артист.

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

Чоловік хотів досягти бажаного в кар'єрі, вилікувати рідного батька та об'єднати родину. Його батьки не розлучилися, хоч давно не живуть разом.

"Пару разів розпускав руки, але не на нас, з мамою були якісь суперечки. Ми з братом займалися спортом і тому він до нас не ліз. Він уже 4 рік не п'є, але він такий тривалий час вживав, що від мозку нічого не залишилося", - розповів Ласточкин.

Раніше ми писали про те, що зірки "Ліги сміху" Ігор Ласточкін та Кирило Ганін показали один день із життя українських волонтерів: "Наші і не це можуть"

Як повідомляв Знай.ua, тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін показав, як росіяни панічно бояться освіти та книг: "Рефлекс"

Також портал Знай.ua писав, що тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін пояснив логіку рашистів: "Щоб постіль була чистою..."