Джастін Бібер припинив дружбу з Каньє Вестом після того, як генеральний директор Yeezy напав на його дружину Гейлі Бібер у соціальних мережах.

Джерела повідомили TMZ 8 жовтня, що 28-річний співак "Peaches" та 25-річна засновниця Rhode Skin вважають, що 45-річний Вест зайшов "надто далеко", і його коментарі "зачепили" їх.

Джастін, зокрема, вважає, що завжди підтримував репера, але відчуває потребу стати на захист своєї дружини, також повідомили інсайдери.

Джастін і Гейлі Бібер відпочивають на пляжі, фото із соцмереж
Джастін і Гейлі Бібер відпочивають на пляжі, фото із соцмереж

Раніше минулого тижня Вест образив Гейлі після того, як вона захистила редактора Vogue Габріеллу Карефа-Джонсон за критику дизайнерських футболок, що викликають суперечки, з написом "White Lives Matter".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Моя глибока пошана тобі, мій друже!" , - Написала модель 31-річної Карефе-Джонсон у своїх історіях в Instagram у вівторок, додавши, що "знати тебе - значить любити тебе, а працювати з тобою - велика честь. Найдобріша, найталановитіша, найвеселіша, найшикарніша".

Гейлі не назвала ім'я Веста у своєму посту, але він все ще був засмучений через її зауваження і відповів у вже віддаленому пості в Instagram: "Зачекайте, я знову скасував??? Джастіне [Бібер], будь ласка, дайте мені знати" .

Каньє Вест
Каньє Вест

Потім колишній чоловік Кім Кардаш'ян звернувся до зовнішності Гейлі в окремому пості, звинувативши її у пластичній операції.

Згодом репер "Jesus Walks" поділився скріншотом статті від 2016 року, в якій висвітлювалися чутки про стосунки між Гейлі та Дрейком, і написав разом з нею повідомлення Джастіну, яке гласило: "Забери свою дівчину, поки я не розлютився. Ти пропонуєш так бути моїм другом, вірно".

Джерела повідомили TMZ, що Бібери, які одружені з 2018 року, вважають, що Вест "перейшов межу", тому що Гейлі ніколи не називала його на ім'я на захист свого друга. Вони також твердять, що вона ніколи не робила пластику носа.

Хейлі Бібер
Хейлі Бібер

Нагадаємо, що Каньє Вест зовсім збожеволів і накинувся на Гейлі Бібер: "Банальна дупа".

Раніше ми повідомляли, що Кім Кардаш'ян майже впустила груди в металеві труси, коли лягла на Maybach вартістю 400 000 доларів.