Співачка Наталя Могилевська розповіла про дивовижний відпочинок у Моршині, зірка просто закохалася у місцину, та розхвалила сервіс, персонал, і навіть повітря.

Наталя Могилевська відправилась на відпочинок у Моршин, це містечко у Львівській області, де ще за радянських часів були побудовані курортні та санаторійні будиночки. На своїй сторінці в Instagram, де на зірку підписана велика аудиторія шанувальників, Могилевська розповіла про відпочинок.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"Ви не уявляєте, як я гарно відпочила. І навіть стала задумуватися, щоб приїхати сюди повноцінно на два тижні. Попити водички цієї прекрасної цілющої, подихати повітрям", - розповідає Могилевська.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У блозі Могилевська порозмірковувала над факторами, які у сукупності дають фантастичний результат, натякаючи на те, що місце, де вона зупинилася, не обділене ні природою, ні доглядом від господарів готелю.

Я в захваті від цього місця! Я знаю, що тут буде все гаразд і обіцяю, що повернуся сюди знову для повноцінного оздоровлення. - підсумувала співачка.

Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

У коментарях пораділи разом з Наталею, але нагадали, що відпочивати повноцінно будемо всі вже після перемоги над ворогом.

"Ми наступного разу їдем з тобою", "Як я люблю Моршин!таке затишне, спокійне, доброзичливе місто", "Наталя, як вам не соромно!?? У країні ВІЙНА, а ви про гарний відпочинок розповідаєте", - написали у коментарях шанувальники.

Наталя Могилевська, коментарі. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталя Могилевська, коментарі. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Могилевська стурбувалася про здоров'я та вирушила до раю: "Атмосфера спокою".

Як повідомляв "Знай.ua" Наталя Могилевська згадала, як покійний Кузьма Скрябін не давав їй спокою: "Назавжди у моєму серці".

Також "Знай.ua" інформував, Наталя Могилевська показала, з ким жила два тижні у підвалі: "Казусів не відбулося".