Український виконавець, учасник гурту MOZGI та колишній соліст "Время и Стекло" Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, досить рідко радує шанувальників свіжими постами і не поспішає розповідати їм про новини свого життя. У Instagram за аристом стежить понад 570 тисяч людей.

Олексій Завгородній вирішив дати невелике інтерв'ю шоу ЖВЛ у рубриці "Без питань", щоб познайомитись із шанувальниками ближче.

Позитив. Фото: скрін youtube
Позитив. Фото: скрін youtube

Артист розповів, якщо його день розпочався з посмішки, він вважається вдалим. Найважче рішення - це відмовитися від музики, але це йому не загрожує, а найромантичніший вчинок - це побачення для колишньої дружини з лімузином, рестораном.

"Зараз мені найбільше не вистачає концертних турів, щільних, де ти навіть не встигаєш оговтатися і відпочити. Коли я добудую будинок, збиратиму на свою кар'єру", - повідомив Позитив.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

А ще музикант дуже сумує за безтурботним дитинством, а шкодує про те, що почалася війна та росія напала на його країну.

"Вдячний колишній дружині за досвід, любов і що дала мені зрозуміти, як треба поводитися з жінкою. Дала мені челендж, як стати справжнім чоловіком. Моя погана звичка - колупатися в носі. З Дорофєєвою я завжди жартую, сміюся. Можу розплакатися через діда покійного, фільму "Хатико". Я великий плакса", - розповів Олексій.

Раніше ми писали про те, що колишня Позитива Анна Андрійчук розчарувалася в колишньому житті і почала з чистого аркуша: "Вірила в казку"

Як повідомляв Знай.ua, Потап вирішив відправити на "вечірку" на Щекавицю Дорофєєву та Позитиву: "Не вперше"

Також портал Знай.ua писав, що подруга Насті Каменських і колишня Позитиву Андрійчук роздяглася, показавши попу, хоча не треба було