Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська зараз перебуває в оздоровчому комплексі на Прикарпатті, у місті Моршин. Зірка насолоджується свіжим повітрям, спа-процедурами, тишею та неймовірними краєвидами природи. І звичайно ж, розміщує багато фото та відео. На одному з них вона показала, яку знахідку виявила під час прогулянки.

Наталія Могилевська, фото з Instagram
Наталія Могилевська, фото з Instagram

"От чого я не очікувала у жовтні..." - заінтригувала зірка.

У кущах ховалася маленька і стигла суниця. Артистку здивувало те, що у такі холоди, у жовтні місяці ще є такий урожай. Вона з великим задоволенням з'їла ягоду, подякувала землі і загадала заповітне бажання.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Загадаю я бажання...✨ А у нас у всіх одне бажання – ПЕРЕМОГА!" - написала Могилевська.

Шанувальники відзначили, що така знахідка точно знак згори і після такого бажання Наталії точно здійсниться, а ще оцінили її свіжий вигляд.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська стурбувалася про здоров'я та вирушила до раю: "Атмосфера спокою"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська згадала, як покійний Кузьма Скрябін не давав їй спокою: "Назавжди у моєму серці"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська показала, з ким жила два тижні у підвалі: "Казусов не сталося"