Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вова Дантес гнівно відреагував на жорстокі обстріли окупантів усіх областей України 10 жовтня. Багато хто цього дня згадав початок війни, коли росія вторглася до будинків українців. Артист сам перебував у цей момент у Києві і чув усі вибухи, і зізнався, що на його голові додалося сивого волосся.

Проте музиканта не турбує цей факт, бо він упевнений, що окупанти обов'язково поплатяться за скоєні злочини, а допоможуть із цим бійці з ЗСУ.

"Будете відсмоктувати на лінії фронту до самої московії, просто щодня, пі**ри", - пообіцяв Дантес.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також артист нагадав, що абсолютно всі росіяни несуть відповідальність за скоєне та виправдання таким звірствам немає. Варто зазначити, що цього дня загинуло чимало мирних жителів, ракети окупантів падали навіть на дитячі майданчики.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Раніше ми писали про те, що Вова Дантес показав, у якій "халупі" йому доводиться жити після розлучення з Дорофєєвою: "Життя пішло на спад"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Кацуріна приспустила колготи, показавши свої булочки, але шанувальників не вразила: "Щось із цим світом не так"

Також портал Знай.ua писав, що Володимиру Дантесу запропонували спалити Tesla після марення про Крим від Ілона Маска: "Та кому вона потрібна..."