Відома українська співачка "Суперблондинка" Оля Полякова розповіла про свою нову творчу роботу з виконавцем Дзідзьо (Михайлом Хомою) - "Зірки за обміном".

Відповідне відео з'явилося на сторінці Олі Полякової у соцмережі Інстаграм, де за її насиченим та яскравим життям стежать 2,7 мільйона зацікавлених передплатників.

"Нас із dzidzio тепер можна побачити в новому антипіратському ролику, який транслюватиметься перед показом фільмів у кінотеатрах країни! З нетерпінням чекаємо на прем'єру зіркової історії zirky.movie, щоб знову всім разом зібратися в кіно!, - написала співачка. Оля Полякова

Пост Олі Полякової, instagram.com/polyakovamusic
Пост Олі Полякової, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова також нагадала, що незаконний запис фільму у кінозалі - це крадіжка, за яку передбачено позбавлення волі на строк до шести років.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Цим відео хочемо нагадати, що незаконний запис фільму у кінозалі - це крадіжка, за яку, відповідно до статті 176 Кримінального кодексу України, передбачено позбавлення волі на строк до шести років ☝", - написала співачка. Оля Полякова

"Дуже чекаю кінострічку Зірки за обміном! !! 🔥👏❤️😍 "А я вчора вже бачила)))", "Оля дивитиму обов'язково зірки з обміну", - відреагували в коментарях віддані шанувальники співачки.

Коментарі, instagram.com/polyakovamusic
Коментарі, instagram.com/polyakovamusic

Коментарі, instagram.com/polyakovamusic
Коментарі, instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, що "Королева ночі" зазвучить солов'їною: Оля Полякова нарешті зважилася на крок, на який чекали українці.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова нарвалася на щось смачненьке у Dzidzio, до рота все не влізе.

Також стало відомо, що Оля Полякова вирішила порадувати чоловіка Вадима, але вийшло лише хатню робітницю: "Катя, давайте ригати".