Українська акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 830 тисяч людей.

Ксенія Мішина вирішила підтримати українців, які з самого ранку 10 жовтня перебували у страшній небезпеці та чули вибухи, а деякі навіть постраждали від них. Російські окупанти вирішили знову напасти на мирне населення через недавній підрив Кримського мосту, через який вони перевозили зброю.

ракетні удари по Києву
ракетні удари по Києву

Артистка сама на той момент була в Києві і пережила весь жах на собі, проте знайшла сили підбадьорити земляків.

"Ми бачимо, наскільки ганебна ця сверхдержава. По всій Україні зараз літають ракета, випустили 70 ракет, які намагаються нас зламати, як фізично, так і морально. Не піддавайтеся паніці", - сказала Ксенія.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зірка розуміє, як важко в таких ситуаціях мислити тверезо, тому вона радить дихати глибше і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

"Наші хлопці нас обов'язково захистять і все буде Україна. Ми вистоємо, не зламаємось. Продовжимо боротися за свою землю, свободу та кожного з нас", - запевнила Мішина.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, як покращує чужі життя: "У спілкуванні з Богом..."

Як повідомляв Знай.ua, Ксенія Мішина з "Холостячки" показала, як їй до почервоніння натер одне місце рукастий хлопчина: "БДСМ всякі штучки"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина з "Холостячки" показала, як тепер без неї обходиться син: "Мотивація зашкалює"