Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя у новому зверненні до земляків заявив, що нещодавній масовий обстріл майже всієї України 10 жовтня – це нова та дуже жахлива форма війни, яку веде диктатор рф. Він також зазначив, що ця атака нагадала йому перший день вторгнення, але зараз потрібно готуватися до будь-яких сценаріїв.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

"Усім зрозуміло, що це новий етап ескалації і чим це закінчиться - невідомо.Нам потрібно бути готовими до різних сценаріїв.Для нас так само зрозуміло, в першу чергу, як громадянам країни, а вже в другу чергу, як музикантам, що ми маємо бути зі своїм народом", - додав Тополя.

У зв'язку з трагічними подіями гурт артиста "Антитіла" ухвалила рішення перести концерти, які заплановані на 2023 рік у Польщі.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Учасники хочуть залишитися зі своїм батальйоном, підтримувати зв'язок. Найімовірніше, як повідомив Тарас, виступи перенесуть із жовтня на березень.

"Найближчим часом також будуть анонси концертів у інших країнах світу. Заради підтримки України, розповіді з перших вуст про війну та популяризації української культури. Ми продовжуємо працювати над посиленням Збройних Сил України, підтримкою свого батальйону та дітей загиблих побратимів, справжніх Героїв", - підбив підсумки музикант.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з "Антитіл" подбав про сирот, чиї батьки загинули в бою за свободу України: "Частина допомоги вже надійшла"

Як повідомляв Знай.ua, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя "прочитав" дії путіну наперед: "Приєднання росії до Кобзона"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що білорусів наздогнала така сама жалюгідна доля, що й росіян: "Залякані як раби"