Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Війна зруйнувала плани простих українців та знаменитостей, і Олена Філонова не стала винятком. До трагічних подій вона недовго працювала ведучою проекту "Реальне життя" на телеканалі LIVE, але його довелося закрити.

Олена Філонова, фото з телеканалу LIVE
Олена Філонова, фото з телеканалу LIVE

Артистка заявила, що проект був досить популярним і бив рекорди з переглядів, адже реальні історії людей приваблюють аудиторію.

"Ми повинні були продовжувати і стрімко розвиватися, але мраз*оти забрали і "освободили", - гнівно написала Філонова.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Ведуча не впадає у відчай і запевняє, що ще обов'язково з'явиться на телеекранах після перемоги України, але ця ситуація довела її до сліз.

"Не прощаюся ніколи. Я говорю вам до зустрічі. До сліз, не можу стримати емоцій", - поділилася почуттями знаменитість.

Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова оголила апетитне тіло в Парижі, але перегнула з "чаклунством": "Дім поплив зліва в талії"

Як повідомляв Знай.ua, у "Ревізора" Олени Філонової "зірвало" дах - покрила матом злих і підлих пліткарів: "Лише пи**ять"

Також портал Знай.ua писав, що "Ревізор" Олена Філонова заявила, що була жертвою насильства та дивом зберегла свою психіку: "Зламали і потім ще..."