Світлана Лобода в Telegram нещодавно прокинулася у не дуже хорошому стані... підвело здоров'я, хоча ранок для неї все одно був добрим через вибух на Кримському мосту.

У Instagram виконавиця залишила шанувальників зовсім без подробиць, наголошуючи саме на аудиторії в месенджері. Цим людям Лобода продовжує показувати, як щодня намагається повністю одужати і далі радувати шанувальників благодійними концертами.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Дихаю травами. Іду на поправку. Люблю. Цілую", - пише Світлана Лобода в публікації.

За кілька хвилин до цього співачка показувала, як відбувається цей процес. Класична інгаляція, яку багато хто з нас проходив у дитинстві.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А потім Світлана Лобода поділилася одним знімком, на якому постала у білих штанях. Вони виявилися трохи довшими за її ноги. На одній руці кілька браслетів, на іншій – кільце. Обличчя — хворої людини, яка дуже втомилася. За Світланою хтось стоїть, але спиною до камери, тому розпізнати цю людину не можна.

"Так люблю, коли поруч люди, яких люблю. Вибирати щось із вами, творити і будувати...", - пише Світлана Лобода у публікації.

Нагадаємо, Світлана Лобода зізналася у проблемах зі здоров'ям: "Звідки готувався напад?"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода задумалася, як змінилися діти через війну: "Жахливе залишилося позаду"

Знай.uа писав, Світлана Лобода назвала останню надію на світ: "Грошами не купити"