Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього, який більше відомий як Позитив, Аня Андрійчук розповіла, як похитнувся її емоційний стан та поділилася з шанувальниками тим, що на душі. Новими фото та важливими словами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аня Андрійчук зізналася, що останні події похитнули її емоційний стан та її знову охопила паніка. Вона наголосила, що змогла швидко взяти себе в руки та поділилася секретом з іншими українцями.

Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube
Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube

"Паніка оволоділа. Знову. Але згадала одну важливу річ і взяла себе в руки. Дівчата, зараз я хочу звернутися до вас. Ми, жінки, просто маємо бути сильними як ніколи. Ми маємо свою надважливу місію - берегти спокій у своїх сім'ях. У чоловіків – захищати державу всіма можливими та неможливими методами. Без нашої віри та підтримки нічого не буде. Нам не можна розкисати. Ми ж українки! Сильні та могутні", - надихнула українок Андрійчук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Колишня Позитива закликала українок також не падати духом і бути сильним тилом для тих, хто захищає країну на різних фронтах.

"Давайте бути тим же квітучим оберегом, жіночим тилом, який огортає вірою та любов'ю", - зазначила вона.

Раніше портал Знай повідомляв, подруга Насті Каменських Андрійчук взялася за спиртне з самого ранку та її не зупинити: "Приїхала до коханого".

Також наш портал інформував, колишня Позитива Анна Андрійчук розчарувалася у минулому житті та почала з чистого аркуша: "Вірила в казку".

Крім того, ми писали, Тоня Матвієнко похвалилася своєю бойовою мамою, яка вирішила перемогти ворога піснею: "Мій дух сильніший за ці ракети".