Відомий український актор, переможець шоу "Танці зі зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшка" Артур Логай показав постаті вищого пілотажу, які витворяє зі своєю красунею-дружиною. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артур Логай активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новим контентом. Нерідко він записує коротенькі ролики з гумористичним контекстом, а також показує милі та кумедні моменти із сімейного життя.

Артур Логай. Фото: скрін youtube
Артур Логай. Фото: скрін youtube

Так цього разу Артур Логай продемонстрував, на які "експерименти" часом вирішується зі своєю дружиною. На відео дружина запропонувала актору повторити трюк, який вона побачила у мережі. Пара зробила багато спроб, які викликали розчулення і сміх у шанувальників, але в результаті все ж таки змогли повторити цю фігуру вищого пілотажу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Люблю вашу родину", "Ви зробили мій ранок", "Раз п'ять переглянула)) Отримала море задоволення, дякую", - захопилися українці.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай передбачав очевидне майбутнє, що втік до Росії Юрія Бардаша: "Пакет брати будете?".

Також наш портал інформував, Ксенія Мішина після нової атаки запевнила, що ЗСУ помстяться окупантам і закликала не здаватися: "Ми вистоємо, не зламаємось".

Крім того, наш портал інформував, Тоня Матвієнко похвалилася своєю бойовою мамою, яка вирішила перемогти ворога піснею: "Мій дух сильніший за ці ракети".