Відома українська співачка, телеведуча та кума Дзідзьо Оля Цибулська показала, як на неї впливає осінь та ПМС.
Оля Цибульська має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто радувати їх новими фотографіями, відео, чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 784 тисячі людей. На цей раз у розділі stories Оля Цибульська розповіла, як на неї впливає осінь.
Виявилося, що коли настає осінь та ПМС Олі Цибульській постійно хочеться їсти, особливо це відбувається ввечері. Через те, що зірка дуже пильно стежить за своєю фігурою, вона цього собі дозволити не може, тому їй доводиться стримувати себе.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

"21:43 хочеться їсти, Нестор що робити?", - Запитала Оля Цибульська у свого сина.

Маленький син зірки, який цього року пішов до школи, порадив мамі піти поїсти, якщо вона цього хоче. Але зірка зі смутком зізналася, що тоді може не влізти у свої джинси.
Також зірка вирішила поділитися своїми лайфхаками, які допоможуть не їсти на ніч. Насамперед потрібно подивитися на фото на якому ти собі подобаєшся, це має відбити бажання їсти. Або ж можна приготувати їжу на завтра, щоб понюхати її скільки хочеться.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

Нагадаємо, що Олю Цибульську вразили ціни на яйця, із такими цифрами витримає не кожен.

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська потрапила в аварію, коли завозила дитину до школи, на місце прибула поліція.

Також стало відомо, що Оля Цибульська стала рачки після скандальних слів Ілона Маска про війну в Україні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще