На сторінці в соцмережі Instagram Каті Павленко-відомої української співачки, фольклористки, солістки гурту Go_A, які зайняли на "Євробаченні-2021" заслужене п'яте місце, з'явилася публікація, яка показує артистку зовсім з іншого боку.

Цього разу співачка порадувала своїх шанувальників, яких вже понад 129 тисяч людей, новими яскравими знімками з поїздки Італією.

"Time to get lost at sea (Час загубитися в морі)" , -підписала вона знімок, на якому позує в море на пляжі.

Для фото Катерина обрала суцільний чорний купальник, який виглядає не так відверто, як її бікіні з мотузочками, проте не менш спокусливо.

Скрін, Instagram Павленко
Скрін, Instagram Павленко

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Іноді, щоб знайти себе, треба спочатку загубитися..." , - підтримують фанати виконавиці.

"Чорне море?", - Запитує в коментарях один з читачів сторінки.

"Метро Гідропарк" , - пожартувала у відповідь співачка.

"Русалочка", "Фоткала Анжела - інфа сотка", "Помолимося на цю ікону", "Зайвий раз переконуюсь, що я лесбіянка" , - захоплюються шанувальники Катерини.

Скрін, Instagram Павленко
Скрін, Instagram Павленко

"Солістка Go_A знову радує фанатів пікантними фото", "Катерина Павленко осідлала воду", "Сьогодні в морському королівстві бога морів Посейдона велике свято. Адже до нього завітала сама Катерина, перевірити, чи вони не гнуть тут патик, і чи не зловживають кількістю рти". " , - З гумором пишуть фанати.

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_А розповіла, чому відмовилася від квартири в Мілані на користь військового Києва.

Раніше ми повідомляли, що Анджеліна Джолі після відвідин України знайшла час послухати, як друг Каті Павленко з Go_A опускає путіна.