Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова влаштувала вражаючу фотосесію та розповіла, що має на душі. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова часто радує шанувальників новими відео та фото, як з особистого життя, так і робочих моментів. Цього разу вона показала серію дивовижних кадрів із фотосесії, виконаної в черно-білому кольорі. На кадрах зірка постає у різних позах та ракурсах у спокусливій сукні.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Ці фото були зроблені за день до лютого обстрілу всіх наших міст і я хочу їх запам'ятати та зберегти, бо тут я жива, щаслива та вірю у світле майбутнє!", - поділилася хореограф.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ілона Гвоздьова зазначила, що останні події в країні сильно тиснуть на українців та на неї зокрема. Вона згадала, як відзначала день народження сина у підвалі під час одного з останніх обстрілів окупантами та додала, що ці випробування і не зламають ні її, ні будь-кого з українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" навчила українок не відкладати життя на завтра: "Сьогодні кожній потрібна мотивація".

Також наш портал інформував, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" навчила українців правильно зав'язувати пуанти: "Балет не прощає помилок".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, чому перенесла прем'єру свого нового кліпу "У твоїй душі": "Дуже особливо..."