Українська актриса Ірина Поплавська стала знаменитою завдяки ролі у серіалі "Моя улюблена Страшко".

Дівчина нещодавно відкрилася для шанувальників у Instagram, а зараз у Stories поділилася однією фотографією із забавним підписом, який усе пояснює.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

[quote author=""]"Я не єврейка, просто подружка сказала, що можу забирати прикрасу. А я що? На халяву і оцет цукор. Всім сил", - пише Ірина Поплавська у публікації.

На ній можна помітити ланцюжок із "зіркою Давида", який є одним із основних символів держави Ізраїль.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ірина Поплавська, скріншот: Instagram Stories
Ірина Поплавська, скріншот: Instagram Stories

А до цього вона показувала кадри, зроблені на плівковий фотоапарат. Кольорові... адже до цього вже показувала себе у чорно-білих тонах.

"Чб фотки були з того фотосету, тепер потрібно і в кольорі викласти", - зауважила актриса.

"Ого. Така класна та красива, не впізнаю", "Дуже красиво", "Другий сезон "Моя улюблена Страшко" будуть знімати цього року, бо в Україні війна?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Яніна з "Моя улюблена Страшко" побила чоловіка, щоб прославитися: Дар'я Барихашвілі зважилася на правду

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська наїхала на українців: "Сіяти п*здець"

Знай.ua писав, зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська оголилася і сказала - чи повернеться в Україну: "Треба рухатися". Ірина Поплавська показала голі плічка і відповіла на кілька запитань у Stories