Знаменита українська виконавиця Ірина Федишин показала, яким патріотом та творчою особистістю росте її син Олег. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин багато подорожує, адже активно допомагає українським захисникам і для цього їздить миром із благодійними концертами. Вона активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться кадрами як із виступів, так і з особистого життя.

Ірина Федишин. Фото:instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото:instagram.com/irynafedyshyn/

Так, цього разу Ірина Федишин показала, яким патріотом росте один із її синів Олег. Вона зняла на відео, як хлопчик, позуючи на тлі мальовничої гірської місцевості, співає знамениту пісню "Батько наш Бандера". Кадри явно зроблені не в Україні, тому можна припустити, що зірка бере у поїздки своїх хлопчиків.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Реакція шанувальників не змусила довго чекати.

"Маленький патріот, молодець", "Молодець, наше майбутнє в надійних руках!!! Україна переможе!!", "Який молодчинка. Все буде Україна", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин звернулася до миру за допомогою і нагадала про непохитність українців: "Нас не залякати".

Також наш портал інформував, MamaRika похвалилася блакитнооким янголятком і нагадала, що українцям є за що боротися: "Ми на своїй землі".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина після нової атаки запевнила, що ЗСУ помстяться окупантам і закликала не здаватися: "Ми вистоємо, не зламаємось".