Відомий український телеведучий Олексій Суханов нагадав українцям про Тайру, та трохи розповів про плани на майбутнє.

Про це ведучий розповів на своїй сторінці в Instаgram. За оновленнями Олексія спостерігають 98 тисяч осіб.

Олексій Суханов. Фото: instagram.com/suhanov.official/
Олексій Суханов. Фото: instagram.com/suhanov.official/

Суханов нагадав, що одразу після визволення з полону, Тайра знаходилася на лікування, але тепер у жінки намітились великі плани, а графік розписано на місяці вперед.

Одразу після визволення з полону вона була в етері — з лікарні, бо, звісно цього вимагали і стан здоров’я, і усі обставини, які навіть не обговорювалися…Тоді ми раділи, і сьогодні теж, обіймаємось, спілкуємось…на моє запитання: "Як почуваєтесь зараз?" відповідає: "Гаразд!" і додає: "Не на часі зараз відволікатися на це! Листопад вже повністю "розписано", грудень майже теж, а треба ще встигнути на передову!»…слухаю її, дивлюся в очі, а там реально - справи, зосередженість, жодної хвилинки на "шмарклі" і великими літерами - ПЕРЕМОГА!…Тайра! - написав Суханов.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Олексій Суханов. Фото: instagram.com/suhanov.official/
Олексій Суханов. Фото: instagram.com/suhanov.official/

У коментарях запропонували Олексію стати інтерв'юером.

"Олексію, чи не думали Ви стати інтерв'юером? Створити свій канал або на телебаченні? Брати інтерв'ю у цікавих особистостей сучасності", "Сталева жінка з палким та ніжним серцем! Просто вклоняюся таким неймовірним людям", "Які теплі очі в Тайри", - написали у коментарях.

Олексій Суханов, коментарі. Фото: instagram.com/suhanov.official/
Олексій Суханов, коментарі. Фото: instagram.com/suhanov.official/

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Суханов згадав політичну втечу від режиму путіна в 2014 році, взяв квиток в один кінець: "Мій дім тут".

Як повідомляв "Знай.ua" ведучий Олексій Суханов нагадав слова знаменитої казкарки: "Немає нічого страшнішого, ніж...".

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Суханов з "Говорить Україна" поміркував, що таке егоїзм, пригадавши класика: "Інші повинні думати і жити".