Відомий український телеведучий Олексій Суханов на тлі кошмару, що відбувається, згадав події восьмирічної давності. Як йому довелося втікати з Росії.

Про це чоловік розповів у новому інтерв'ю для програми " Життя відомих людей ".

Телеведучий народився і виріс у Росії, проте події 2014 року змусили його кинути все на батьківщині, і розпочати нове життя в Україні. Він не міг дивитися спокійно на те, як президент путін вбиває мирних жителів та відбирає чужі території.

Олексій Суханов. Фото:instagram.com/suhanov.official/
Олексій Суханов. Фото:instagram.com/suhanov.official/

Тут він розпочав кар'єру телеведучого, вивчив мову, і навіть встиг уже здобути громадянство. Один із небагатьох випадків, коли українці обожнюють росіянина.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Прийняв остаточне рішення восени 2014 року. Це була політична еміграція. Мені сказали, що ти повинен все ж таки розуміти, що в тебе квиток в один кінець. Я шокований тим, як вони не розуміють того, що відбувається. Вони так і не зрозуміли". , що трапилося 24 лютого" – розповідає Олексій Суханов.

У них там є якісь протести, черги на кордонах, але вони все ще не усвідомлюють всього кошмару, який накоїв їх президент, і живуть на втіху.

У січні 2022 року він одержав українське громадянство, і всі ці роки ретельно навчав мову. Він не розуміє, як можна проживаючи тут, не знає державної мови, адже це вкрай важливо.

24 лютого в нього й думки не було про те, що настав час бігти. Він не лише залишився у Києві, а й записався у територіальну оборону. Також він втратив усі зв'язки зі своєю родиною в Росії. Він більше не міг продовжувати це робити.

"Я визначився, і в нас різні дороги. Мама на початку війни зателефонувала, і сказала, давай вже повертайся додому. Я кажу, мій будинок тут, може, ти досі цього не зрозуміла. У мене немає іншого будинку" - продовжує телеведучий.

Нагадаємо, що сумний Олексій Суханов із "Говорить Україна" подумав, що таке егоїзм, згадавши класика.

Раніше повідомлялося, що ведучий Олексій Суханов нагадав слова знаменитої казкарки

Також, ведучий Олексій Суханов нагадав, коли з'явилася червона площа та росія.