Суддя "Танців із зірками" Максим Чмерковський, а також перший український "Холостяк" тривалий час тримався подалі від українських журналістів.

Рік тому він уперше дав велике інтерв'ю. У відвертій розмові він зізнався, чим займався останні роки, поки його не було чути.

Про це Максим Чмерковський розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну у програмі "Слава+", що виходить на його YouTube-каналі. Розмова вийшла більш ніж на годину, і Слава Дьомін опублікував анонс у себе на сторінці у соціальній мережі Instagram.

В Україну він прилетів заради крісла судді у шоу "Танці з зірочками", і погодився на це одразу. Йому 41 рік, і бачить себе він саме у цій галузі. До того, як з'явилося шоу, ця сфера в Україні була недостатньо розвинена, і їй мало уваги приділяли.

Український проєкт відрізнявся від американського декількома чинниками – населенням, а також тим, що там зірки – поняття розтяжне.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Там відійшли від того, що всі мають бути якимись акторами, спортсменами. Беруть участь люди, просто з історією. Але, водночас, воно відрізняється тим, що тут все ще проштовхують історію правильну, танцювальну. Там це вже трохи комерційна історія" - розповів перший "Холостяк" .

Також він зазначив, що не дуже любить, коли до нього підходять на вулиці і впізнають його, намагається цього уникати, оскільки йому цього не потрібно. Максим Чмерковський згадав історію, як під час участі у "Холостяку" він пішов у клуб, і за фотографію з дівчиною отримав по обличчю.

"Я пам'ятаю колись тут був на вашому "Холостяку", і пішов у якийсь клуб. До мене підійшла якась дівчина, попросила сфотографуватися. Я колись з нею стояв, підійшов її чоловік і дав мені в морду. Ось так, і я зрозумів, що комусь це подобається, а комусь ні. Я не шукаю нових друзів, нових людей. Я ніколи не сказав ні" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський познайомив українців із художником, який допомагає ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що Квітковій та Добриніну пощастило? Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" найбільшою помилкою.