Продюсер "1+1" Володимир Завадюк часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч людей.

Наразі він розповів про те, що творці проекту пішли на важливий крок – вони, у День Захисників та Захисниць України запросили Пташку, яка обороняла "Азовсталь", заспівати у суперфіналі проекту.

Пташка. Фото: скриншот з відео
Пташка. Фото: скриншот з відео

"Велика честь для нас. Мріємо, щоб Пташка заспівала для всієї країни гімн ОУН. "Народилися ми великої години" під гітару в камерній атмосфері", - пише Володимир Завадюк у Instagram Stories.

Завадюк, скріншот: Instagram Stories
Завадюк, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Вона потрапила в полон ще у травні, пробувши в ньому кілька місяців до моменту, поки її не вдалося врятувати разом із 200 іншими військовослужбовцями. Відео, де вона співає на "Азовсталі", облетіло весь світ. А зараз дівчина заявила, що дуже хоче порадувати людей, які надихаються її співом.

"Якщо це спалахує серця, я, звичайно, співатиму. Думаю, треба буде дивитися за моїм фізичним і моральним становищем і за моїм місцем перебування", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, Україна повернула захисників "Азовсталі" Паламара, Волинського та Прокопенка з російського полону

Як повідомляв "Знай.ua", продюсер "1+1" Завадюк назвав війну в Україні "похмурим моментом", згадуючи про Єлизавету II: "Дійшли висновку"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва та Володимир Завадюк заінтригували українців: чи повернеться "Голос країни" на екрани