Дружина відомого телеведучого, коміка, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача зворушила українців до сліз сильними словами про наболіле. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач має багато шанувальників, лише у мережі instagram у неї налічується майже 300 тисяч підписників. Вона активно підтримує зв'язок з ними та регулярно радує новими фото чи відео, в основному показуючи моменти із сімейного життя або висвітлюючи важливі події.

Вікторія Ткач, фото: Instagram
Вікторія Ткач, фото: Instagram

Так, цього разу дружина Юрія Ткача записала ролик просто в салоні автомобіля і зачитала зворушливий вірш, присвячений повномасштабній війні, розв'язаній росією та боротьбі українців за право жити у вільній країні.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Шанувальники дуже швидко відреагували на сильні слова, озвучені Вікторією Ткач та зізналися, що вони пробирають аж до сліз.

"Гірка правда. Але ми вистоємо, наш народ не зламати", "Україна була, є і буде. Слава українському народу", "Добре написано... Слава Україні", "До сліз...до болю...до крику !!!! Але, ми, вистоємо!!! Все буде Україна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що спонукало Ілона Маска на скандальні твіти: "За хвилину до".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".