Відомий журналіст та ведучий шоу "Говорити Україна" Олексій Суханов народився і тривалий час працював у росії, але в січні 2022 року отримав українське громадянство, а з початку війни чітко заявив про громадянську позицію та підтримав Україну.

Олексій Суханов показав відео, яке викликає хвилю дикого обурення і навіть люті у поціновувачів мистецтва. Невідомі дівчинки в Лондонській національній галереї на камеру познущалися з картини "Соняшники" Вінсента ван Гога, обливши її томатним супом. Після цього приклеїли себе до стіни.

Еко-активістки, скріншот з відео
Еко-активістки, скріншот з відео

Вони позиціонують себе "еко-активістами", що виступають проти викопного палива.

Ведучий назвав цих дівчат одноклітинними ідіотками, я їх дії - тероризмом по відношенню до світового скарбу мистецтва. Він навіть вигадав покарання. Слід зазначити, що картина не постраждала, оскільки знаходилася під склом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вони навчилися перефарбовувати волосся, заявляти свої права, приховуючись гучними лозунгами, але залишилися тупими підлітками разом із тими, хто це організовував!…покарання за таке має бути жорстоким, плюс примусовий курс історії мистецтва, аби збагнули, що накоїли!…набиті дурепи!" - гнівно написав Суханов.

Раніше ми писали про те, що Олексій Суханов згадав політичну втечу від режиму путіну в 2014 році, взяв квиток в один кінець: "Мій дім тут"

Як повідомляв Знай.ua, ведучий Олексій Суханов нагадав слова знаменитої казкарки: "Немає нічого страшнішого, ніж..."

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Суханов з "Говорить Україна" подумав, що таке егоїзм, згадавши класика: "Інші повинні думати і жити"