Відома телеведуча Соломія Вітвіцька зраділа життю просто прогулюючись на природі та дала важливу пораду українцям. Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Соломія Вітвицька вирушила на осінню прогулянку і помилувалася мальовничими краєвидами, пострибуючи калюжами. Ведуча зазначила, що незважаючи на все, що відбувається, дуже важливо знаходити час для таких дрібниць.

Соломія Вітвіцька. Фото: Instagram
Соломія Вітвіцька. Фото: Instagram

"Осінь. Тепла, золота, яскрава. Незважаючи на все, що відбувається навколо – знаходите час для себе, зустрічей із друзями. Усміхайтеся і хоча б на кілька годин давайте собі можливість просто жити", - порадила шанувальникам ведуча.

Соломія Вітвицька порадила українцям жити сьогоднішнім днем ​​і хоч зрідка розслаблятися, щоб уникнути емоційного вигоряння.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"24 лютого триває вже майже 7 місяців – і ми ніби поставили все на паузу. Але… життя триває. Боротьба триває. І варто бути в ресурсі завжди, тому хоча б іноді видихайте, щоб не втрачати себе та не вигоряти", - додала. вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "1+1" Соломія Вітвіцька похвалилася корисними навичками, не зайвими під час війни: "Класна дамочка".

Також наш портал інформував, що Соломія Вітвіцька показала, як переселенка з Ірпеня навалила купу в прямому ефірі 1+1: "Хвилюються і трапляється різне".

Крім того, ми писали, ведуча ТСН, яка втратила зуб, Марічка Падалко розповіла про іншу недугу - тепер летять волосся: "Ну, і депресія".