Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee зустрілася з українською героїнею з "Азовсталі" Катериною Поліщук із позивним "Пташка", яку звільнили з полону російських окупантів.

Пташка, скріншот: Youtube
Пташка, скріншот: Youtube

"На очі навертаються сльози, коли бачу наших захисників на волі вдома, а скільки героїв ще чекають звільнення", - написала Скорубська.

Артистка зізналася, що за лаштунками одного з концертів вона сказала їй дуже важливу фразу про те, що бійці борються із ворогом на передовій для того, щоб українці могли продовжити робити свою справу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також вона зазначила, що Катерина - одна з мільйонів жінок-супергероїнь, які навіть крутіші за персонажів з DC і Marvel.

"Мрію, щоб усі полонені захисники та захисниці повернулись додому. Не вистачає слів вдячності кожному, хто боронить Україну на фронті та в тилу. Тому давайте конвертувати їх у вчинки! Кричати на весь світ про мужність кожного захисника, працювати старанніше, донатити більше. Та вірити у найкраще. Адже так і буде!" - заявила Лідія.

Раніше ми писали про те, що Lida Lee вилила душу самій собі, лише крихітці, і передала діалог українцям: "Мріяла"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee переконалася в силі українців, зазирнувши в очі потерпілих дітлахів: "Не втратили світло та кохання"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Lida Lee до Дня Незалежності України переспівала всесвітньо відомий хіт Майкла Джексона: "Настав час"