Відома українська акторка та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару порадувала своїх шанувальників спокусливим знімком.

Напарниця Юрія Ткача у серіалі "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару не перестає радувати своїх численних фанатів новими знімками на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим чорно-білим фото з останньої фотосесії. Зірка "Жіночого кварталу" позує серед саду, задумливо дивлячись у камеру. Вона одягла розкішну чорну сукню з розрізом на нозі.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару
Фото зі сторінки Ірини Сопонару

Користувачам мережі припало до душі нове фото. До того ж, деякі з них припустили, що на цьому кадрі Ірина наче Ева серед саду.

"Типу райський сад і Єва-спокусниця. А Адам спить))", "Іришка Ти супер красуня, а ніжки босоніж ще красивіше", "Ірочка, фото вогонь! 🤗❤️❤️❤️", "Не стійте босоніж на холодному...", "Богиня", "Наші найкращі", - відзначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголила ніжки перед дітьми заради Зеленського: "Навіщо втягувати...".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" поговорила з підростаючим поколінням.

Також стало відомо, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" приголомшила новиною про поповнення в сім'ї: "Який він солоденький".